Slik nullstiller du passordet ditt

Har du glemt passordet ditt? Eller vil du bare endre det til noe annet? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

Glemt passord?

Hvis du har glemt passordet ditt kan du nullstille det i login-siden. Her trykker du på 'Glemt dit kodeord?':

glemtkode

Tast inn Rackbeat-avtalenummeret ditt og mailadressen din. Det vil nå bli sendt en link til mailen din som du bruker for å nullstille passordet.

Vil du endre det eksisterende passordet ditt?

Hvis du har logget inn i systemet, men gjerne vil endre passordet ditt, kan du gjøre dette under 'Brukerinnstillinger' > 'Brukere' > 'Change password'. Her skriver du inn det eksisterende passordet ditt, også det du gjerne vil endre det til.