Slik oppretter du en bestilling via en produksjonsordre

Opprettelse av bestilling via en produksjonsordre

1. Velg fanen "Varer" øverst på siden
  2. Klikk på "Produksjon" i menyen
  3. Finn den produksjonsordren du ønsker å opprette en bestilling gjennom
  4. Klikk på ordrenummeret til venstre på ordrelinjen for å åpne ordren
  5. Klikk på "Handlinger" øverst i høyre hjørne og deretter "Opprett bestilling" i dropdown-menyen
  6. Nå kan du velge om du ønsker å kun bestille varer som mangler for å kunne utføre produksjonsordren
  7. Angi antallet og hvilken leverandør du ønsker å bestille varene gjennom
  8. Bestillingen ligger nå som en kladd. Du finner den i fanen "Innkjøp" øverst på siden, under "Bestillinger" i menyen
  9. For å ferdigstille bestillingen åpner du den først, som gjøres ved å klikke på det aktuelle bestillingsnummeret i overblikket
  10. Klikk på "Send til leverandør" øverst i høyre hjørne - du får deretter muligheten til å velge om du vil sende bestillingen til leverandøren på mail
  11. Klikk på "Send" for å avslutte bestillingen