Shopify: Mina produkter har inte överförts till Shopify (jag skapade dem i Rackbeat)

Om dina varor inte har överförts till Shopify beror det vanligtvis på att rätt inställningar för integrationen mellan Rackbeat och Shopify inte är valda.

Du måste därför se till att du har valt Rackbeat under "Synkroniseringsprioritet".

Dessutom kan du i inställningarna för integrationen också välja att säga "ja" till  "Försäljningspriser i Rackbeat är exklusive moms". Om du säger "ja" till detta kommer 25% moms att läggas till dina försäljningspriser när de överförs till Shopify. Det här alternativet är endast giltigt när du har valt synkroniseringsprioriteten som Rackbeat.