Så aktiverar du Visma Connect

Visma Connect är vår nya inloggningslösning som gör din tillgång till Rackbeat både enklare och säkrare. Följ vår guide nedan om hur du aktiverar din nya inloggning.

Introduktion till Visma Connect

Om du har flera Rackbeat-avtal och/eller använder både Rackbeat och e-conomic eller någon annan plattform under Visma kan Visma Connect göra din inloggning till systemen enklare. Du kan samla dem under en inloggning, oavsett hur många avtal du har tillgång till. Du loggar bara in på ett ställe och behöver bara komma ihåg ett lösenord.

Med Visma Connect kan du också använda tvåstegsverifiering när du loggar in, vilket gör din åtkomst säkrare.

OBS! Det är obligatoriskt att du har angett ett giltigt CVR-nummer i ditt Rackbeat-avtal för att aktivera Visma Connect. Du anger ditt CVR-nummer under "Allmänt" i dina "Företagsinställningar".

Aktivera Visma Connect

1. Logga in på ditt Rackbeat-avtal som vanligt
  2. Håll datamusen över ditt namn i det övre högra hörnet och klicka på "Visma Connect"

3. Klicka på "Skapa ny Visma Connect-användare"
    vismaconnect2
  4. Välj och ange ett Visma Connect-lösenord
  5. Nu har du aktiverat Visma Connect på din Rackbeat-användare
    vismaconnect4

Växla mellan avtal via Visma Connect

1. Logga in på ditt Rackbeat-avtal
  2. Håll datamusen över ditt namn i det övre högra hörnet och klicka på "Ändra avtal"
  3. Du får då möjlighet att logga in direkt på de andra avtalen du har kopplade till Visma Connect.

Om du har integrationer till andra Visma-plattformar (t.ex. e-conomic) kommer det att visas som på bilden nedan. Klicka på den plattform du vill komma åt

Vismaconnect3
Om du har flera Rackbeat-avtal kopplade till samma användare kommer det att visas som bilden nedan. Klicka på det avtal du vill komma åt