Så skapar du en produkt

Produkter kan skapas på två sätt: Manuellt eller via import. Nedan guidar vi dig genom hur du skapar en produkt manuellt.

Obs! Det är obligatoriskt att skapa en ''Produktgrupp'' först för att ansluta till din produkt. Om du ännu inte har skapat en produktgrupp och behöver vägledning i hur du gör det är du välkommen att läsa vår guide "Hur man skapar en produktgrupp".

Skapa en produkt manuellt

1. Välj "Lager" i det övre fältet
  2. Klicka på "Produkter" i menyn
  3. Klicka på "Skapa ny" i det övre högra hörnet
  4. Fyll i den allmänna produktinformationen
    Obs! Försäljningspriset i Rackbeat ska alltid anges utan moms
  5. Klicka på "Skapa produkt" längst ner för att slutföra

För information om import av produkter via en Excel-fil, gå till Helpdesk-artikeln ''Så här importerar du nya produkter''