Så hämtar du en rapport gällande din försäljningsstatistik

Med en försäljningsstatistikrapport kan du följa täckningsbidraget baserat på antingen en vara, en medarbetare eller en kund. Nedan guidar vi dig genom hur du gör en rapport över din försäljningsstatistik.

1. Klicka på fliken "Rapportering" högst upp
  2. Klicka på "Försäljningsstatistik" i menyn
  3. Du kan nu justera statistiken baserat på en viss period genom att ange "Datum från"/"Datum till". Om du lämnar "Datum till" tomt kommer statistiken att vara upp till dagens datum
  4. Välj om statistiken ska baseras på vara, anställd eller kund i rullgardinsmenyn "Baserat på"
  5. Här har du möjlighet att anpassa rapporten ytterligare
  6. Klicka på "Sök" längst ner till vänster när du har anpassat rapporten efter dina önskemål
  7. Klicka på "Ladda ner ark" i det övre högra hörnet om du vill ladda ner rapporten till en Excel-fil

OBS! Försäljningsstatistiken baseras enbart på vad som faktiskt faktureras.