WooCommerce: Det er ikke de rigtige lagertal der bliver overført til WooCommerce

Hvis dine lagerantal ikke overføres korrekt til WooCommerce er det typisk fordi der ikke er valgt de korrekte indstillinger for integrationen mellem Rackbeat og WooCommerce. Her skal man vælge at der er under "Stock status for synchronized inventories", valgt enten "Available" eller "in stock". Som vil overføre hhv. "til rådighed" eller "på lager".