Opret en demoaftale

Skal du oprette en demoaftale i Rackbeat og er i tvivl om, hvordan du gør? Så følg med her!

Fantastisk, at du gerne vil teste Rackbeat! Det er vi glade for! 🥳

Din demoaftale er aktiv i 14 dage, hvorefter den automatisk lukkes ned.

Oprettelsen af en demoaftale i Rackbeat er ret ligetil. Bare bliv hængende for at se, hvordan du gør.

1. Klik først på "Prøv gratis"
Klik på prøv gratis

2. Nu indtaster dine virksomhedsoplysninger

Indtast dine virksomhedsoplysninger

3. Opret med demodata?

Det er en god idé at klikke på "Opret med demodata." På den måde skal du ikke indtaste dine egne produkter, leverandører, kunder osv., før du kan få mest muligt ud af systemet.

Når du har klikket "opret med demodata," vil der automatisk blive oprettet følgende på din konto:
.> 20 produkter

.> 3 varegrupper

.> 5 enheder

.> 1 lokation

.> 6 leverandører

.> 1 leverandørgruppe

.> 8 kunder

.> 3 kundegrupper

OBS! Når du tilføjer demodata til din aftale, kan de ikke slettes efterfølgende.

Hvis du ikke sætter flueben i denne kasse, så vil du blive ført igennem en opsætningsproces, som beskrives længere nede i guiden.

Opret med demo data?

4. Klik så på "Jeg er ikke en robot"

Selvom det nok er et overflødigt felt, er det altid godt lige at få det genbekræftet:

Klik på "Jeg er ikke en robot"

5. Nu er du klar til at klikke "Opret din gratis Rackbeat bruger"

Har du valgt at oprette demo kontoen uden demo data, så kan du klikke her for at blive ført til den opsætning du kommer til at gennemgå: Uden demo data

Klik på opret din gratis Rackbeat bruger

6. Afvent, at kontoen sættes op

Der går kun et lille øjeblik, så er din konto klar:

Afvent at kontoen sættes op.

7. Du er nu logget ind på din demokonto! 🥳

Du er nu inde. Det første, du ser, er det overordnede dashboard:

Du er nu logget ind på din demo konto! 🥳
Og sådan opretter du din Rackbeat-demokonto med demodata. 🙌​
Men det kan jo også være, at du gerne vil teste systemet med din egen data. Her skal du blot læse videre, så klarer vi også lige den!

Satte du IKKE flueben ved  "Opret med demodata"?

Hvis du ønsker at arbejde med dine egne produkter, leverandører, kunder m.m. forklarer vi her, hvordan du opsætter din demokonto.

Afvent at kontoen sættes op.

Trin 1 af 7: Valg af abonnementstypen

Her skal du vælge, hvilken abonnementstype, du vil oprette en demokonto i. det skal du fordi at der er forskelle på de funktioner som der er mellem Basis abonnementet og Premium abonnementet i Rackbeat.

Som demo konto er det helt fint at vælge premium abonnementet så du har mulighed for at teste alle funktionerne.

Det er vigtigt at nævne at du ikke kommer til at betale prisen så længe din konto er en demo konto. Du skal blot forholde dig til abonnements typen på selve demo kontoen.

Trin 1 af 6: Valg af abonnements typen

Trin 2 af 7: Opsætning af virksomhedsinformationer

Indtast dine virksomhedsinformationer her, alternativt kan disse udfyldes i Rackbeat på et senere tidspunkt.

Trin 2 af 6: Opsætning af virksomhedsinformationer

Trin 3 af 7: Valg af lagerprincip og Standard valuta

Rackbeat har mulighed for at man kan bruge én ud af 2 lagerprincipper, gennemsnitlig kostpris og FiFo.

Hvis du opretter din konto som en premium konto vil du have mulighed for at vælge FiFo, ellers vil du kun kunne vælge "Gennemsnitlig kostpris".

Ligeledes skal du vælge din standard valuta under oprettelsen af kontoen.
OBS! Disse kan ikke ændres efterfølgende.

Trin 3 af 6: Valg af lagerprincip og Standard valuta

Trin 4 af 7: Opsætning af integrationer

Her får du mulighed for at integrere til et økonomi system.

Hvis du ikke er klar til at forbinde til dit økonomi system, så kan du sagtens forbinde det på et senere tidspunkt.

Trin 4 af 6: Opsætning af integrationer

Trin 5 af 7: Opsætning af lokationer

Arbejder du med flere lokationer, så kan du sætte dem op her.

Trin 5 af 6: Opsætning af lokationer

Trin 6 af 7: Kontoen er oprettet!

Trin 6 af 6: Kontoen er oprettet!

Trin 7/7: Sidst, men ikke mindst: Sådan opretter du dine produkter, leverandører, kunder m.m.

Der er to måder, hvorpå du kan skyde din egen data ind i systemet. Du kan enten selv oprette hvert enkelt produkt m.m., eller du kan importere din data. Her forklarer vi, hvordan du gør med dine varer:

Manuel oprettelse af varer

1. Vælg fanen "Varer" øverst
  2. Klik på "Produkter" i menuen
  3. Klik på "Opret ny" øverst til højre
  4. Udfyld den generelle information om varen
    NB! Salgsprisen i Rackbeat skal altid angives uden moms
  5. Klik på "Opret produkt" for at afslutte.

Import af nye produkter

1. Klik på fanen “Varer” øverst
  2. Klik på “Produkter” i menuen
  3. Klik “Importer” øverst i højre hjørne
  4. Du har nu mulighed for enten at vælge din egen excel-fil eller at downloade en eksempel-fil ved at klikke på teksten "Eksempel fil"
    Vi anbefaler, at du downloader eksempel-filen og benytter denne for at sikre, at du får den korrekte data med i importen.

Dit datasæt skal dog overholde nogle kriterier for, at vores system læser det korrekt. Læs her, hvordan du overholder dem.

Der følger egentlig samme principper for importen eller den manuelle oprettelse af leverandører og kunder. Men vi har skrevet nogle artikler, der hjælper dig her:

Manuel oprettelse af leverandører

Sådan importerer du leverandører

Manuel oprettelse af kunder

Sådan importerer du kunder

Således kom vi helt til bunds i opsætningen af din demokonto. Nu er der ikke andet tilbage end at ønske dig rigtig god fornøjelse!