Sådan opretter du varesamlinger

Varesamlinger giver dig mulighed for at samle flere varer og sælge dem som ét, f.eks. som en gavekurv eller et sæt. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du opretter en varesamling.

1. Vælg fanen “Varer” øverst
  2. Klik på “Samlinger” i menuen
  3. Klik “Opret ny” øverst til højre
  4. Udfyld informationen for varesamlingen og klik “Opret”
  5. Klik "Opret ny linje" for at tilføje produkter til din varesamling
  6. Vælg et produkt og det antal, der ønskes i varesamlingen
  7. Klik "Gem og ny" for at tilføje det næste produkt
  8. Når alle ønskede produkter er tilføjet varesamlingen, klik "Gem" og herefter "Gem ændringer" for at afslutte

Du kan også samle varer via 'Styklister'. Se også vores artikel om Styklister her.