Reguleringstyper i Rackbeat

Rackbeat lader dig tilpasse lagerjusteringer med reguleringstyper. Administrer og anvend disse i "Virksomhedsindstillinger" for effektiv lagerstyring.

I Rackbeat kan du tilpasse lagerstyringen gennem forskellige reguleringstyper. Denne funktion giver dig mulighed for at tilføje, redigere og slette tilpassede reguleringstyper, hvilket hjælper med at holde styr på hvordan varebeholdningen justeres.

Tilgængelse af Reguleringstyper

For at tilgå og administrere reguleringstyper i Rackbeat, følg disse trin:

1. Naviger til Virksomhedsindstillinger: Placer musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Virksomhedsindstillinger".
  2. Administrer Reguleringstyper: I menuen til venstre, klik på "Reguleringstyper".

Standard Reguleringstyper

Rackbeat tilbyder syv standard reguleringstyper, som dækker de mest almindelige lageraktiviteter:

• Salg: Justeringer relateret til salgstransaktioner.
  • Indkøb: Registreringer vedrørende indkøb af varer.
  • Status: Almindelige opdateringer af lagerstatus.
  • Produktion: Ændringer forbundet med produktion.
  • Markedsføring: Justeringer for markedsføringsaktiviteter.
  • Ukurans: Registreringer for varer der ikke længere er salgbare.
  • Spild: Registreringer for tab eller spild af varer.

Brug af Reguleringstyper

Reguleringstyper anvendes til at kategorisere og spore justeringer i varebeholdningen:

• Ved Regulering: Når du foretager en regulering i Rackbeat, kan du vælge den tilsvarende reguleringstype. Dette er synligt i dit regulerings arkiv og din transaktionsrapport.
  • I Transaktionsrapporten: Du har mulighed for at filtrere rapporten efter reguleringstype for at se specifikke bevægelser i lageret.

Vigtige Detaljer

• Visning af Reguleringstyper: Når du ser på transaktionsrapporten, vises kun reguleringstypen, ikke det specifikke navn du har givet reguleringstypen. For eksempel, hvis du opretter en reguleringstype "RT-01" med typen "Status", vil det kun være "Status" der vises.
  • Arkiverede Reguleringer: Du kan tilgå arkiverede reguleringer for at se både navnet og typen af den regulering, der blev anvendt.

At tilpasse og anvende reguleringstyper i Rackbeat gør det lettere at holde styr på og forstå lagerændringer, hvilket kan forbedre effektiviteten og nøjagtigheden i lagerstyringen. Brug denne funktion til at sikre, at alle lagerbevægelser er korrekt kategoriseret og lette at gennemgå.