Sådan opdaterer du leverandørens varenummer

Rackbeat tillader opdatering af leverandørens varenumre manuelt eller via import, hvilket sikrer præcise data for indkøbsstyring og effektiv lagerhåndtering.

I Rackbeat kan du opdatere leverandørens varenumre for dine varer på to måder: manuelt eller via import.

Tilgå Leverandørdata

For at manuelt tilføje eller opdatere leverandørens varenumre:

1. Gå til 'Indkøbs' fanen: Klik på 'Leverandører'.
  2. Vælg en Leverandør: Klik på leverandørnummeret eller 'Rediger' for at tilgå deres informationer.
  3. Naviger til 'Varer': Klik på 'Varer' i topmenuen på leverandørens side.

Manuel Opdatering

På varesiden kan du se følgende informationer:

• Vare: Dit varenavn og varenummer.
  • Nummer: Leverandørens varenummer. Opdater dette ved at overskrive med det nye nummer.
  • Pris: Indkøbspris før rabat.
  • Minimum bestilt antal: Det mindste antal, der skal bestilles.
  • Rabat %: Rabatsatsen givet af leverandøren.
  • Har vare?: Angiver om der har været en ændring på denne linje.

Opdatering via Import

For at opdatere leverandørens varenumre via import:

TIP! Du kan importere disse ændringer over flere forskellige leverandører ved at have flere leverandørenumre i dit importark, se eksemplet på billederne nedenfor.

1. Klik 'Importer': Find og klik på 'Importer' på leverandørens varerside.
  2. Udfyld Importarket: Inkluder kolonner for LeverandørNr, Produktnr, AlternativtNr, Kostpris, Rabat, Aktiveret, og Minimum bestilt antal.
  3. Gem CSV-filen: Sørg for at filen er i UTF-8 format.
  4. Importer CSV-filen: Importer filen og sørg for at kolonnerne er korrekt forbundet.

Dine ændringer er nu importeret.

TIP! Du kan hente en eksempel fil af importen ved at klikke på "Importer" og herefter på "Eksempel fil".

Den her fil er allerede en CSV fil og indeholder de korrekte kolonner, sørg stadigvæk for at sikre at filen er gemt som UTF-8 formatet når du gemmer din fil.

ENDNU ET TIP! Du kan også ændre leverandørens varenummer ved at gå til varen og angive en primær leverandør.
Så vil du have adgang til feltet "Leverandørens varenummer" hvor du kan opdatere leverandørens varenummer for den specifikke leverandør der er angivet på denne vare.