Slik oppdaterer du leverandørens varenummer

Rackbeat tillater oppdatering av leverandørens varenumre manuelt eller via import, hvilket sikrer presis data for innkjøpsstyring og effektiv lagerhåndtering.

I Rackbeat kan du oppdatere leverandørens varenumre for dine varer på to måter: manuelt eller via import.

Tilgang til Leverandørdataen

For å manuelt kunne legge til eller oppdatere leverandørens varenumre:

1. Gå til 'Innkjøps'-fanen: Klikk på 'Leverandører'
  2. Velg en leverandør: Klikk på leverandørnummeret eller 'Rediger' for å få tilgang til informasjonen som ligger på leverandøren.
  3. Gå til 'Varer': Gå til 'Varer' i toppmenyen på leverandørens side.

Manuell oppdatering

På varesiden kan du se følgende informasjon:

• Vare: Ditt varenavn og varenummer
  • Nummer: Leverandørens varenummer. Oppdater dette ved å overskrive det med det nye nummeret.
  • Pris: Innkjøpspris før rabatt
  • Minimum innkjøpsantall: Det minste antallet som skal bestilles
  • Rabatt i %: Rabattsatsen gitt av leverandøren
  • Har vare?: Angir om det har vært en endring på denne linjen

Oppdatering via import

For å oppdatere leverandørens varenumre via import:

Tips! Du kan importere disse endringene over flere forskjellige leverandører ved å ha flere leverandørnumre i ditt importark, se eksemplet på bildene nedenfor.

1. Klikk på 'Importer': Finn og klikk på 'Importer' på leverandørens vareside.
  2. Fyll ut importarket: Inkluder kolonner for LeverandørNr, ProduktNr, AlternativtNr, Kostpris, Rabatt, Aktivert og Minimum bestilt antall.
  3. Lagre CSV-filen: Sørg for at filen er i UTF-8 format:
  4. Importer CSV-filen: Importer filen og sørg for at kolonnene er korrekt forbundet.

Endringene dine er nå importert.

Tips! Du kan hente en eksempelfil av importen ved å klikke på "Importer" og deretter "Eksempel fil".

Denne filen er allerede en CSV fil og inneholder de korrekte kolonnene, men sørg fortsatt for at du er sikker på at den lagres i UTF-8 formatet når du lagrer filen din.

Enda et tips! Du kan også endre leverandørenes varenummer ved å gå til varen og angi primær leverandør.

Da vil du få adgang til feltet "Leverandørens varenummer" hvor du kan oppdatere leverandørens varenummer for den spesifikke leverandøren som er angitt på denne varen.