Sådan opgraderer du din Rackbeat aftale

Ønsker du, at opgradere din Rackbeat aftale fra basis til premium, kan du i denne artikel læse, hvordan du gør dette.

Du kan selv nemt opgradere din Rackbeat aftale, når du er logget ind.

Måden du gør dette på er ved, at du i dine brugerindstillinger, klikker på "Opgrader konto" og følge trinene for at opgradere.

Herefter vil der komme et pop-up vindue frem,  hvori du skal bekræfte dine faktureringsoplysninger, samt valget af at opgradere din Rackbeat aftale fra basis til premium pakken.

Når du har bekræftet vilkår-og betingelserne og klikket på "Opgrader", vil du få følgende vindue, der bekræfter opgraderingen.