Hvad sker der i e-conomic, når en leverandørfaktura bliver bogført i Rackbeat?

Når en leverandørfaktura bliver bogført i Rackbeat, bliver der dannet X-antal posteringer alt efter, hvor mange forskellige konti der skal bogføres på (de konti der i Rackbeat vælges).

Bogfører man en leverandørfaktura i Rackbeat, overføres den til regnskabet og den konteres på den konto, der er angivet i integrationsindstillingerne. Her vælger man en konto i driften.

Årsagen er, at vi driftsfører udgiften med det samme (og herunder også momsen). Vi synkroniserer finanslagerværdien dagligt (hvis valgt i integrationsindstillingerne). Med daglig synkronisering, justerer vi automatisk  finanslagerværdien i Rackbeat, som sikrer, at finanslagerværdien er afstemt med lagerkonto i e-conomic.