Om Webshipper integrationen

Webshipper er en fragtplatform. Du kan integrere Rackbeat med din Webshipper-aftale, så data overføres mellem de to systemer. Nedenfor gennemgår vi, hvad integrationen kan.

OBS! Mulighederne i integrationen til Webshipper kan afhænge af, hvilket Webshipper-abonnement du har. Nednestående beskrivelse tager udgangspunkt i et pro-abonnement. Vi anbefaler, at du kontakter os, hvis du har et andet abonnement hos Webshipper, så vi kan hjælpe dig med at afklare funktionaliteten.

Sådan fungerer integrationen mellem WebShipper og Rackbeat

Integrationen til Webshipper optimerer hele arbejdsgangen i forbindelse med pak af ordrer samt print af fragtlabels.

Det er en tovejs-løsning, hvilket betyder, at data kan blive overført til og fra begge systemer.

I praksis vil det sige, at Rackbeat kan modtage ordrer, der er oprettet i Webshipper, eller omvendt kan sende ordrer direkte ind i Webshipper. Alt dette sker i realtid (dvs. "med det samme").

Det bliver derfor muligt - i enten Rackbeat eller Webshipper - at afsende ordrer, hvorefter ordren i det modsatte system vil blive markeret som 'afsendt'.

Fra Rackbeat er det muligt at overføre en ordre til Webshipper så snart:

• ordren oprettes i Rackbeat, eller;
  • en forsendelse oprettes

- det gør, at det er muligt, at arbejde med delvise afsendelser.

Hvis du sender ordrer fra Rackbeat til Webshipper, er det vigtigt, at oprette 'shipping rates' fra Webshipper som 'leveringsbetingelser' i Rackbeat. Disse skal "mappes", så vi sikrer os, at de korrekte leveringsbetingelser vælges i Webshipper. Alternativt skal disse tilføjes efterfølgende.

Hvilken ‘vej’ overføres data?

Overførslen af data kan enten ske fra Rackbeat til Webshipper eller fra Webshipper til Rackbeat - ikke begge veje samtidig. Ved opsætning af integrationen vælger du, hvilken overførselsvej du ønsker.

Hvilke data overføres fra Rackbeat til Webshipper?

• ordrer (herunder adresseinformationer)
  • varer på ordren (herunder varenummer, varenavn, vægt og salgspris)

Hvilken data overføres fra Webshipper til Rackbeat?

• Ordrer (eller forsendelser)
  • Varer (der i forvejen ikke er oprettet i Rackbeat)
  • Kunder (der i forvejen ikke er oprettet i Rackbeat)

Hvad overfører vi ikke?

Vær opmærksom på, at vi ikke synkroniserer volume på ordrer.