Sådan aktiverer du Visma Connect

Visma Connect er vores nye login løsning, som gør din adgang til Rackbeat både lettere og mere sikker. Følg vores guide til, hvordan du aktiverer dit nye login.

Indledende om Visma Connect

Har du flere Rackbeat-aftaler og/eller benytter du både Rackbeat og e-conomic eller en anden platform under Visma, kan Visma Connect gøre dit login til systemerne lettere. Du kan nemlig samle dem under ét login, uanset hvor mange aftaler du har adgang til. Du logger kun på ét sted og skal kun huske på ét kodeord.

Visma Connect giver dig også mulighed for at bruge totrinsbekræftelse, når du logger ind, så din adgang bliver mere sikker.

OBS! Det er obligatorisk, at du har angivet gyldigt CVR-nummer i din Rackbeat aftale for at kunne aktivere Visma Connect. Du angiver dit CVR-nummer under "Generelt" i dine "Virksomhedsindstillinger".
cvr

Aktivering af Visma Connect

1. Log ind på din Rackbeat aftale, som du plejer
  2. Hold musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Visma Connect"
    vismaconnect1
  3. Klik "Opret ny Visma Connect bruger"
    vismaconnect2
  4. Vælg og angiv et Visma Connect kodeord
  5. Nu har du aktiveret Visma Connect på din Rackbeat bruger
    vismaconnect4

Skift mellem aftaler via Visma Connect

1. Log ind på din Rackbeat aftale
  2. Hold musen over dit navn øverst i højre hjørne og klik på "Skift aftale"
  3. Herefter får du mulighed for at logge direkte ind på de andre aftaler, du har tilknyttet Visma Connect.

Har du integrationer til andre Visma platforme (f.eks. e-conomic), vil det fremgå som på billedet nedenfor. Klik på den platform, du ønsker at tilgå
    Vismaconnect3

Har du flere Rackbeat aftaler knyttet til den samme bruger, vil det fremgå som billedet nedenfor. Klik på den aftale, du ønsker at tilgå