Sådan eksporterer du bestillinger

Du kan eksportere dine bestillinger - enten alle sammen eller kun udvalgte på baggrund af tilpassede kriterier, som f.eks. bestillinger foretaget i en given periode eller på leverandørniveau. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du gør.

Du har mulighed for enten at eksportere alle dine bestillinger eller udvalgte. Du har også mulighed for enten at lave en komplet eksport af al den data, du har på bestillinger, eller at udvælge, hvilke informationer du ønsker at eksportere.

Eksportering af bestillinger

1. Vælg fanen “Indkøb” øverst
  2. Klik på “Bestillinger” i menuen
  3. Nu skal du tage stilling til, om du ønsker at eksportere samtlige bestillinger eller udvalgte:
    • Hvis du ønsker udvalgte, skal du tilpasse din søgning ud fra, hvilke bestillinger du ønsker
    • Hvis du ønsker at eksportere alle bestillinger, du har foretaget, skal du vælge "Alle" i rubrikken "Arkiveret"
  4. Klik på “Eksporter” øverst til højre i billedet
  5. Vælg, om du ønsker at eksportere bestillinger eller varelinjer
  6. Vælg, hvilke informationer du ønsker med ud i din eksport
  7. Vælg, hvorvidt du ønsker at modtage en mail, når eksporten er færdig
  8. Klik “Eksporter”
  9. Når eksporten er færdigbehandlet, kan du downloade filen ved at klikke på “Download fil”