Sådan eksporterer du kundedata

Du har mulighed for at eksportere den data, du har på dine kunder. Det kan f.eks. være en god idé, hvis du skal importere kundedata og vil sikre dig en backup først. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du eksporterer data på dine kunder.

Du kan eksportere kundedata på to forskellige måder i Rackbeat. Den ene metode vil lave en komplet eksport af al den kundedata, du har, mens du ved den anden har mulighed for at udvælge, hvilke kundeinformationer du ønsker at eksportere. Vi gennemgår begge muligheder her.

Eksport af kundedata med mulighed for at vælge, hvilke kundeinformationer der skal eksporteres

1. Klik på fanen “Salg” øverst
  2. Klik “Kunder” i menuen
  3. Vælg den/de kunder, du ønsker at eksportere, ved at sætte flueben i den lille boks til venstre på linjen - ønsker du at eksportere alle, behøver du ikke sætte flueben, men blot gå til nedenstående trin
  4. Klik på “Eksporter” øverst i højre hjørne
  5. Vælg, hvilke kundeinformationer du ønsker med ud i din eksport
  6. Vælg, hvorvidt du ønsker at modtage en e-mail eller ej, når eksporten er færdig
  7. Klik “Eksporter”
  8. Når eksporten er færdigbehandlet, kan du downloade filen ved at klikke på “Download fil”

Eksport af al kundedata

1. Hold musen over dit navn i øverste højre hjørne og klik på "Brugerindstillinger"
  2. Vælg "Data eksport" i menuen til venstre
  3. Du står nu i fanen "Kunder" - klik på "Eksporter kunder"
  4. Filen bliver downloadet med det samme