Sådan konverterer du en vare til en stykliste

Hvis du har en vare i Rackbeat, som er samlet af underliggende produkter (dele), kan du konvertere varen til en stykliste. På den måde vil både varen og delene blive registreret på lageret. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du gør.

For at en vare kan konverteres til en stykliste, må der ikke have været foretaget transaktioner (dvs. handlinger) på varen, og varen må heller ikke være på lager.

Konvertering af vare til stykliste

1. Vælg fanen "Varer" øverst
  2. Klik på "Produkter" i menuen
  3. Find det produkt i overblikket, som du ønsker at konvertere til en stykliste
  4. Hold musen over de tre prikker til højre på produktlinjen og vælg ikonet "Konverter til stykliste"

5. Angiv relevant information
  6. Scroll ned på siden og tilføj de underliggende produkter, der tilsammen udgør styklisten
  7. Klik "Gem ændringer" for at afslutte

Du finder styklisten i fanen "Varer" under "Styklister" i menuen