Sådan redigerer du et tilbud

Hvis du har sendt et tilbud til en kunde, som skal ændres, kan du redigere tilbuddet og sende det på ny til kunden. Nedenfor guider vi det igennem, hvordan du redigerer et tilbud.

Hvis du ønsker at redigere et tilbud, der er registreret som “sendt”:

1. Vælg fanen "Salg" øverst
  2. Klik “Tilbud” i menuen
  3. Find det tilbud i oversigten, som du ønsker at redigere
  4. Hold musen over de 3 små prikker i højre side af tilbuddet
  5. Klik “Genåben” - så får du mulighed for at redigere tilbuddet
    • Hvis du ønsker at tilføje en ny vare/varesamling, kan du klikke "Opret ny" eller "Opret ny linje"
    • Hvis du ønsker at redigere en vare/varesamling, der allerede er inkluderet i tilbuddet (f.eks. ændre antal eller pris), kan du klikke på redigeringsikonet til højre på varelinjen
    • Hvis du ønsker at slette en vare/varesamling, der allerede er inkluderet i tilbuddet, kan du klikke på krydset (X) helt til højre på varelinjen
  6. Klik "Send til kunde", når du er færdig med redigeringen. Hvis tilbuddet skal sendes til kunden på e-mail, markeres dette