Sådan trækker du en rapport over din salgsstatistik

Med en salgsstatistikrapport kan du følge dækningsbidraget med udgangspunkt i enten en vare, en medarbejder eller en kunde. Nedenfor guider vi dig igennem, hvordan du laver en rapport over din salgsstatistik.

1. Klik på fanen “Rapportering” øverst
  2. Klik på “Salgsstatistik” i menuen
  3. Du kan nu tilpasse statistikken ud fra en given periode ved at angive "Dato fra"/"Dato til".
    Hvis du lader "Dato til" stå tomt, vil statistikken være  frem til dagsdato
  4. Vælg, om statistikken skal være på baggrund af vare, medarbejder eller kunde i drop-down feltet “Baseret på”
  5. Herefter har du mulighed for at tilpasse rapporten yderligere
  6. Klik “Søg” nederst til venstre, når du har tilpasset rapporten efter dit ønske
  7. Klik “Download ark” øverst i højre hjørne, hvis du ønsker at hente rapporten ned i en excel-fil

NB! Salgsstatistikken er udelukkende baseret på, hvad der reelt er faktureret.