Shopify: Mine ændringer slår ikke igennem i Rackbeat/Shopify

Hvis dine ændringer ikke slår igennem til enten Rackbeat eller Shopify er det typisk fordi der ikke er valgt de korrekte indstillinger for integrationen mellem Rackbeat og Shopify. Her skal man blandt andet sikre sig at man under "Sync Priority" har valgt enten "Rackbeat/Shopify" alt afhængig af hvilken vej man ønsker at oprette og opdatere sine produkter.

Der synkroniseres: Navn, salgspriser og beskrivelser. Kostpriser bliver ikke opdateret (kostpriser tildeles i Rackbeat).

Har man valgt at oprette og opdatere produkter i Rackbeat, anbefaler vi at man sætter kryds i "Sales prices in Rackbeat are excluded VAT?". Hvilket betyder at der vil blive tilføjet 25% til varens salgspris når produktet overføres til Shopify. Det vil man gøre eftersom salgspriser i Rackbeat som udgangspunkt altid er angivet ex. moms. I Shopify, vil man derimod oplyse salgsprisen til kunderne inklusive moms.

Bemærk! Du skal sikre dig at du på din Shopify konto har de korrekte indstillinger mht. salgspriser og visningen heraf og vi anbefaler altid at man tjekker hvordan varer overføres til din webshop.