Slik oppretter du en ny leverandør

Du kan opprette leverandører på to måter i Rackbeat: manuelt og via import. Nedenfor guider vi deg gjennom hvordan du kan opprette leverandører manuelt.

Viktig å vite før opprettelsen av leverandører i Rackbeat

Før du kan opprette leverandører, må du ha opprettet "Leverandørgrupper" da disse skal knyttes til leverandørene.

Hvis du ikke har opprettet leverandørgrupper enda og har trenger hjelp til dette, kan du bruke guiden vår: Slik opretter du en leverandørgruppe

Du kan Manuelt opprette leverandørene dine i Rackbeat, og nedenfor kan du se hvordan man gjør dette.

Manuell opprettelse av leverandører:

1. Velg innkjøp: Start i Rackbeat ved å gå til "Innkjøp" fanen øverst
  2. Gå til leverandører: Klikk på "Leverandører" i menyen for å se eksisterende leverandører eller for å opprette nye
  3. Opprett en ny leverandør: Trykk på "Opprett ny" knappen, som du finner øverst i høyre hjørne, for å starte opprettelsesprosessen.
  4. Fyll inn leverandørinformasjonen: Angi den nødvendige infromasjonen om den nye leverandøren din.
  5. Avslutt og lagre: Når du har lagt til all den relevante informasjonen, kan du trykke på "Opprett leverandør" for å fullføre opprettelsen

Yttligere ressurser:

Hvis du trenger hjelp til å opprette leverandører via import, kan du lese guiden vår: Slik importerer du leverandører. Her kan du også lære hvordan du oppdaterer eksisterende leverandører via import.