Slik oppretter du et tilbud

I Rackbeat kan du opprette et tilbud til en kunde, som du senere kan konvertere til en ordre hvsi kunden aksepterer tilbudet. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter et tilbud

Opprettelse av et tilbud i Rackbeat er enkelt og intuitivt. Følg disse trinnene for å opprette et overbevisende tilbud til kundene dine.

Trinn-for-trinn Guide:

1. Velg salg: Gå til 'Salg' fanen øverst i Rackbeat
  2. Finn tilbud: Klikk på 'Tilbud' i menyen for å åpne tilbudsseksjonen
  3. Opprett et nytt tilbud: Trykk på 'Opprett nytt' øverst i høyre hjørne for å starte prosessen.
    • Velg en eksisterende kunde fra listen eller bruk søkefunksjonen til å finne en spesifikk kunde.
    • Tips: Hvis du skal opprette en ny kunde, velg 'Opprett' i bunnen av dropdown-menyen
  4. Utfyll tilbudet: Klikk på 'Opprett og rediger' og legg til all den nødvendige informasjonen for tilbudet.
    • Angi overskrift, notater, forventet leveringsdato og gyldighetsperiode for tilbudet
  5. Legg til varer: Klikk på 'Opprett ny' eller 'Legg til varesamling' for å inkludere produkter i tilbudet.
    • Velg de ønskede varene, angi antall og spesifiser ytterligere detaljer for hver vare.
  6. Lagre og send tilbudet: Etter å ha lagt til alle varer, trykk på 'Lagre' for å vende tilbake til tilbudet eller 'Lagre og ny' for å fortsette med å legge til flere varer.
    • Når tilbudet er klart kan du trykke på 'Bekreft' for å avslutte. Velg om tilbudet skal sendes via e-post til kunden eller ikke.

Når du har sendt tilbudet er det lagret i Rackbeat og du kan enkelt følge opp på det eller konvertere det til en ordre når kunden aksepterer. Rackbeat gjør det enkelt å holde styr på alle salgstilbudene dine, slik at du kan fokusere på å drive din virksomhet fremover.

Hvis du ønsker å gjøre endringer i brødteksten på mailen som sendes avsted mot kunden din, kan du se her hvordan du endrer skabelonen: Layouts i Rackbeat