Slik oppretter du en salgsordre

Du kan opprette en salgsordre på to forskjellige måter i Rackbeat. Hvilken metode som passer deg best avhegner av arbeidsflyten din. Nedenfor guider vi deg gjennom hvordan du oppretter en salgsordre fra bunnen.

Du kan enkelt opprette salgsordre i Rackbeat, enten direkte eller fra et eksisterende tilbud. Denne guiden fokuserer på hvordan du oppretter en salgsordre fra bunnen av.

Trinn-for-trinn guide til opprettelse av salgsordre

1. Velg salg: Gå til 'Salg' fanen øverst i Rackbeat
  2. Naviger til ordre: Klikk på 'Ordre' i menyen for å komme til ordreoversikten
  3. Opprett en ny ordre: Trykk på 'Opprett ny' øverst i høyre hjørne for å starte prosessen med å opprette en ny ordre.

• Velg en kunde fra listen. Trykk på 'Vis flere resultater' eller bruk søkefunksjonene hvis du har mange kunder.
    • Tips: Hvis du skal opprette en ny kunde kan du gjøre dette ve då velge 'Opprett' nederst i drop-down menyen.
  4. Detaljer og varer: Etter å ha trykket på 'Opprett og rediger' skal du legge til all den relevante informasjonen for ordren og legge til de varene som skal selges.
    • Trykk på '+Produktlinje'/'Lag varesamling' for å legge til produkter i ordren.
  5. Bekreft ordren: Når alle varene er lagt til og ordren er klar, kan du velge å sende en ordrebekreftelse til kunden via mail.
    • Huk av i boksen 'Vil du sende ordre til kunden via mail' hvis du vil sende bekreftelsen via en mail, eller så kan du fortsette uten å huke av her.
  6. Avslutt og bekreft: Når du klikker på 'Bekreft' og 'Send' registreres ordren som å være "sendt" i Rackbeat

Tips! For å konvertere et tilbud til en salgsordre, kan du sjekke ut guiden vår: Hvordan konvertere et tilbud til en salgsordre. Rackbeat tilbyr fleksible måter å håndtere salgsordre på, hvilket gir deg mulighet for å tilpasse prosessen til dine forretningsbehov.

Ønsker du å foreta endringer i brødteksten på mailen som sendes til kunden din, kan du se her hvordan du kan endre malen: Layouts i Rackbeat.

undefined