Slik oppretter du en medarbeider

Du har muligheten til å koble bestemte medarbeidere som referanse i forbindelse med f.eks. leveransemottakelse. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør dette.

I Rackbeat er det forskjell på "Bruker" og "Medarbeider". En bruker har adgang i Rackbeat, mens en medarbeider ikke har adgang, men er registrert i systemet slik at du kan knytte han/henne til f.eks leveransemottakelser eller ordre. En bruker vil alltid automatisk bli opprettet som medarbeider, mens en medarbeider må opprettes manuelt.

Opprettelse av medarbeider

1. Hold musen over firmanavnet ditt til høyre på siden og velg "Firmainnstillinger"
  2. Klikk på "Medarbeidere"  til venstre i menyen
  3. Klikk på "Opprett ny" øverst i høyre hjørne
  4. Tast inn infromasjonen på den nye medarbeideren din og trykk "Opprett medarbeider" for å avslutte