Slik arbeider du med flere språk i Rackbeat (Oversettelser)

Oversettelser gir deg mulighet til å gjøre produktene og produktbeskrivelsene dine forståelige for dine utenlandske kunder. Nedenfor viser vi deg hvordan du kan opprette en oversettelse

Trinn 1 | Opprett språk

1. Klikk på firmanavnet ditt øverst i høyre hjørne
  2. Klikk på "Firmainnstillinger"
  3. Velg "Språk" i kolonnen i venstre side av skjermen
  4. Legg til det språket du ønsker å bruke i dine oversettelser
  5. Inntast språk og språkkode etter eget valgt og trykk deretter på "Opprett nytt språk"

Trinn 2 | Opprett oversettelser

1. Klikk på "Varer" i fanen øverst på siden
  2. Klikk på "Produkter" i menyen
  3. Finn det produktet du ønsker å lage en oversettelse til
  4. Velg fanen "Oversettelser" inne på produktets stamdata
  5. Tast inn oversettelsen av produktet på hvert språk i kolonnen "Oversatt navn"
  6. Tast inn oversettelsen av beskrivelsen på hvert språk i kolonnen "Oversatt beskrivelse"

Nå er oversettelsene dine for produktet opprettet i systemet.

Trinn 3 | Oppdater kundene og leverandørenes språk

Det er de valgte språkene på dine kunder og leverandører, som avgjør hvilken oversettelse som brukes på varelinjene på tilbuds-, ordre-, leverandør- og fakturabekreftelser.

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere dine kunder og leverandørers språk.

Kunder

1. Klikk på fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Kunder" i menyen
  3. Klikk på den kunden du ønsker å endre språket for
  4. Velg kundens språk - i feltet vist nedenfor

Leverandører

1. Klikk på fanen "Innkjøp" øverst på siden
  2. Klikk på "Leverandører" i menyen
  3. Klikk på den kunden som du ønsker å endre språket for
  4. Velg leverandørens språk - i feltet vist nedenfor

Nå vil Rackbeat automatisk bruke oversettelsene på eksempelvis bestillinger (innkjøp) og ordre/fakturaer.

Du kan også bruke importfunksjonen hvis du ahr flere oversettelser som skal oppdateres på produktene på en gang.