Hvordan lagre excel-ark som en CSV UTF-8 fil?

Alt av import i Rackbeat foregår via en CSV UTF-8 fil. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan lagre dine excel-ark som CSV UTF-8 filer.

For å kunne importere data i Rackbeat, skal du benytte filformatet CSV UTF-8. Her er en kort guide til hvordan du får lagret Excel filen din som CSV UTF-8 formatet.

Følg disse trinnene for å lagre Excel filen din som en CSV UTF-8 fil:

Eksporter til CSV UTF-8 i Excel 2016-365:

• Åpne Excel-dokumentet ditt med de spesielle tegnene.
  • Klikk på "Fil" øverst i venstre hjørne
  • Velg "Lagre som" eller trykk på "F12"
  • I dialog boksen "Lagre som" velger du "CSV UTF-8 (kommaseparert)(*.csv)" fra dropdown-menyen som heter "Lagre som type".
  • Klikk på "Lagre"-knappen og du er ferdig!

OBS! Eldre versjoner av Excel kan ha utfordringer med at de ikke kan lagre som filformatet CSV UTF-8. Her anbefaler vi at du søker etter en helt presis guide til din versjon.