Kan jeg fjerne leveringsadressen på PDF'en?

Henter dine kunder primært varer fra en fysisk lokasjon, og derfor vil du fjerne leveringsadressen fra din PDF? Da kan denne artikkelen være til hjelp for deg!

Det er nemlig mulig å gå inn og fjerne leveringsadressen fra den PDF du gir til dine kunder. Selve prosessen er i tillegg ganske enkel:

1. Rediger ordre/faktura

Først skal du sørge for å være inne på din ordre/faktura, hvor du kan foreta endringer:

2. Redigere adresse

Klikk på "Rediger" i adresseboken:

3. Informasjon under levering

Nå skal du fjerne den informasjonen som allerede står under leveringsadressen. Her skal du huske å fjerne all informasjonen

4. Tomme informasjonsfelter

Nå skal denne delen gjerne være tom:

5. Nå lagrer du dine endringer

6. Vis PDF

Nå kan du trykke på "Vis PDF" for å se resultatet:

7. Se resultatet

Nå vil din ordre eller faktura være uten leveringsadresse.