Rapport: Omsetningsstatistikk i Rackbeat

Rackbeats omsetningsstatistikk gir innstikt i kostpriser, salgspriser og dekningsbidrag pr. ordre med mulighet for å filtrere etter status, medarbeider og datoer.

Finn omsetningsrapporten

For å få tilgang til og analysere omsetningsstatistikk i Rackbeat kan du følge disse trinnene:

1. Finn omsetningsrapporten: Finn og velg statistikkfunksjonen i systemet.
    1. Klikk på 'Rapportering' i menyen og velg ordrestatistikk.
  2. Velg Filtre: Før rapporten genereres, kan du velge relevante filtre for søket ditt.

Detaljer i Rapporten

Statistikkrapporten inkluderer:

• Kostpris og Salgspris: Viser samlede verdier per ordre.
  • Dekningsbidrag: Beregnet for hver ordre.
  • Ordrenummer: Lenke til den spesifikke ordren, klikk på ordrenummeret for å bli ført direkte til ordren.
  • Bokføringsdato: Datoen for ordens bokføring.
  • Tilknyttet Medarbeider: Medarbeideren ansvarlig for ordren.

Filtreringsmuligheter

Du kan tilpasse visningen av data ved å bruke forskjellige filtre:

• Ordrestatus: Velg mellom arkiverte, ikke-arkiverte, utkast og bokførte ordre.
  • Forsendelsesstatus: Velg mellom sendte og ikke-sendte.
  • Medarbeidere: Filtrer etter spesifikke medarbeidere involvert i ordrene.
  • Datoer: Angi opprettelsesdato og leveringsdato for ordrene.

Statistikkfunksjonen i Rackbeat er et kraftig verktøy for bedrifter til å få innsikt i og forstå deres salgsdynamikker og økonomiske resultater.