Ekstra kostnad på varen i Rackbeat

I Rackbeat kan du legge til en ekstra kostnad som en prosentsats når du oppretter eller redigerer varene dine.

I Rackbeat kan du legge til en ekstra kostnad i form av en prosentsats til varens kostpris under opprettelse eller redigering av varer.

For å legge til eller redigere ekstra kostnader, kan du gjøre som følger:

1. Gå inn på Varer: Velg den varen du ønsker å oppdatere.
  2. Redigering av en Vare: Åpne varens detaljer og finn "Ekstra Kost"

Under redigeringen av varen:

• Angi Prosentsats: Inntast den ønskede prosentsatsen i det angitte feltet for ekstra kostnad.

Beregning av kostpris

Når en prosentsats er oppgitt, vil systemet automatisk beregne og legge til denne ekstra kostnaden til varens opprinnelige kostpris ved mottakelser eller under produksjon.

Eksempel

Hvis du taster inn en prosentsats på 10%, og varens opprinnelige kostpris er 10 kroner, vil den nye kostprisen som registreres være lik med 11 kroner.