Slik aktiverer du Visma Connect

Visma Connect er vår nye login løsning som gjær adgangen din til Rackbeat både lettere og mer sikker. I denne guiden viser vi deg hvordan du aktiverer ditt nye login.

Innledende om Visma Connect

Har du flere Rackbeat-avtaler og/eller benytter du både Rackbeat og e-conomic eller en annen plattform under Visma kan Visma Connect gjøre innloggingen din til systemene lettere. Du kan nemlig samle dem under et og samme login, uansett hvor mange avtaler du har adgang til. Du logger kun på ét sted og skal kun huske på ét passord.

Visma Connect gir deg også muligheten for å bruke totrinnsbekreftelse når du logger inn slik at adgangen din blir mer sikker.

OBS! Det er obligatorisk at du har angitt et gyldig CVR-nummer i Rackbeat avtalen din for å kunne aktivere Visma Connect. Du angir CVR-nummeret ditt under "Generelt" i dine "Virksomhetsinnstillinger".

cvr

Aktivering av Visma Connect

1. Logg inn på Rackbeat avtalen din slik som du pleier
  2. Hold musen over navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk på "Visma Connect"

vismaconnect1
  3. Klikk "Opprett ny Visma Connect-bruker"

4. Velg og angi et Visma Connect passord
  5. Nå har du aktivert Visma Connect på Rackbeat brukeren din

vismaconnect4

Skift mellom avtaler via Visma Connect

1. Logg inn på Rackbeat avtalen din
  2. Hold musen over navnet ditt i høyre hjørne og klikk på "Skift avtale"

3. Deretter får du muligheten til å logge inn på de andre avtalene du har tilknyttet i Visma Connect

Har du integrasjoner til andre Visma plattformer (f.eks. e-conomic), vil det fremgå som på bildet under. Klikk på plattformen du ønsker å tilgå

Vismaconnect3

Har du flere Rackbeat avtaler knutt til den samme brukeren, vil det fremgå som på bildet under. Klikk på den avtalen du ønsker å tilgå.