Slik eksporterer du bestillinger

Du kan eksportere bestillingene dine - enten alle sammen eller kun utvalgte på bakgrunn av tilpassede kriterier, som f.eks. bestillinger foretatt i en gitt periode eller et gitt leverandørnivå. Nedenfor viser vi deg hvordan du gjør dette.

Du har muligheten til å enten eksportere alle bestillingene dine eller kun noen utvalgte. Du kan også enten gjøre en komplett eksport av all den dataen du har på bestillingene, eller velge ut akkurat den informasjonen du ønsker å eksportere.

Eksportering av bestillinger

1. Velg fanen "Innkjøp" øverst på siden
  2. Klikk på "Bestillinger" i menyen
  3. Nå skal du ta stilling til om du ønsker å eksportere samtlige bestillinger eller utvalgte:
    • Hvis du ønsker utvalgte må du tilpasse søkingen din ut fra hvilke bestillinger du ønsker å vise
    • Hvis du ønsker å eksportere alle bestillinger du har foretatt, velger du "Alle" i rubrikken "Arkivert"
  4. Klikk på "Eksporter" øverst til høyre i bildet
  5. Velg om du ønsker å eksportere bestillinger eller varelinjer
  6. Velg om du ønsker å motta en mail når eksporten er ferdig
  7. Klikk "Eksporter"
  8. Når eksporten er ferdigbehandlet kan du laste ned filen ved å klikke på "Last ned fil"