Slik får du en rapport ut fra salgsstatistikken din

Med en salgsstatistikkrapport kan du følge dekningsbidraget med utgangspunkt i enten en vare, en medarbeider eller en kunde. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du lager en rapport ut fra salgsstatistikken din.

1. Klikk på "Rapportering" øverst
  2. Klikk på "Salgsstatistikk" i menyen
  3. Nå kan du tilpasse statistikken ut fra en gitt periode ved å angi "Dato fra" / "Dato til".
    Hvis du lar "Dato til" stå tom vil statistikken være frem til dagsdato.
  4. Velg om statistikken skal være på bakgrunn av vare, medarbeider eller kunde i drop-down feltet "Basert på"
  5. Deretter kan du tilpasse rapporten ytterligere
  6. Klikk "Søk" nederst til venstre på siden når du har tilpasset rapporten etter ditt ønske
  7. Klikk "Last ned ark" øverst i høyre hjørne hvis du vil hente rapporten i en excel-fil

OBS! Salgsstatistikken er utelukkende basert på det som faktisk faktureres.