Slik importerer du lokasjoner

Du kan importere lokasjonene dine i Rackbeat. Du sparer tid hvis du skal opprette mange lokasjoner. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du importerer nye lokasjoner.

Det kan hende du allerede har en excel-fil med lokasjonene dine. Den kan du godt bruke hvis den inneholder de obligatoriske kolonnene som gjennomgås senere i artikkelen. Vi anbefaler at du bruker eksempel-filen vår, som viser hvordan en korrekt oppstilt importfil skal se ut.

Uansett om du bruker din egen fil eller vår er det viktig at formatet som importeres er av typen .CSV (CSV UTF-8 (kommaseparert)).

Importering av lokasjoner

Du kan både importere over- og underlokasjoner. Det må gjøres i to forskjellige importer - start med å importere over-lokasjonen:

1. Klikk på fanen "Varer" øverst på siden
  2. Klikk på "Lokasjoner" i menyen
  3. Klikk på "Importer" øverst i høyre hjørne
  4. Nå har du mulighet til å enten velge din egen exccel-fil eller å laste ned en eksempel-fil ved å klikke på teksten "Eksempel fil"
    Vi anbefaler at du laster ned eksempel-filen og benytter denne for å sikre at du får med riktig data i importen
  5. Fyll ut filen din med den relevante dataen - Husk å fylle ut de obligatoriske feltene: Nummer og Navn
  6. Lagre filen som en .CSV UTF-8 (kommaseparert) fil
  7. Klikk på "Velg fil" for å laste opp filen
  8. Nå kan du importere underlokasjonene. Klikk på "Importer underlokasjoner" øverst til høyre
  9. Nå har du mulighet til å enten velge din egen exccel-fil eller å laste ned en eksempel-fil ved å klikke på teksten "Eksempel fil"
    Vi anbefaler at du laster ned eksempel-filen og benytter denne for å sikre at du får med riktig data i importen
  10. Legg til relevant data i filen din - Husk å fylle inn de obligatoriske feltene: Foreldrenummer (altså overlokasjonens nummer), Nummer og Navn
  11. Lagre filen som en .CSV UTF-8 (kommaseparert) fil
  12. Klikk på "Velg fil" for å laste opp filen
  13. Nå kan du importere filen