Slik oppretter du en bestilling via en salgsordre

I Rackbeat kan du opprette en bestilling på flere måter. Hvilken måte som passer deg best avhenger av arbeidsgangene dine. Nedenfor viser vi deg hvordan du oppretter en bestilling via en salgsordre.

1. Velg fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Ordre" i menyen
  3. Klikk på ordrenummeret (#) i oversikten for å åpne den ordren du ønsker å opprette en bestilling fra
  4. I høyre hjørne finner du et ikon med en pil. Hvis du holder musen over den står det "opprett bestilling"
  5. Det popper nå opp en boks med de varene som er angitt på ordren, hvor du kan angi antallet av produkter til bestilling
  6. Trykk på "Opprett 1 utkast kjøp(er)"
  7. Bestillingen ligger nå lagret som en kladd. Du finner den i fanen "Innkjøp", under "Bestillinger" i menyen
  8. For å ferdiggjøre bestillingen må du først åpne den, som gjøres ved å klikke på det aktuelle bestillingsnummeret i overblikket
  9. Klikk på "Send til leverandør" øverst i høyre hjørne - du får deretter mulighet til å velge om du vil sende bestillingen til leverandøren på mail
  10. Klikk på "Send" for å fullføre bestillingen