Slik redigerer du et tilbud

Hvis du har sendt et tilbud til en kunde som skal endres, kan du redigere tilbudet og sende det på nytt til kunden. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du redigerer et tilbud.

Hvis du ønsker å redigere et tilbud som er registrert som "sendt": 

  1. Velg fanen "Salg" øverst på siden
  2. Klikk på "Tilbud" i menyen 
  3. Finn det tilbudet i oversikten som du ønsker å redigere 
  4. Hold musen over de 3 små prikkene i høyre side av tilbudet 
  5. Klikk "Gjenåpne" - slik at du få muligheten til å redigere tilbudet
    • Hvis du ønsker å legge til en ny vare/varesamling kan du klikke på "Opprett ny" eller "Opprett ny linje"
    • Hvis du lnsker å redigere en vare/varesamling som allerede er inkludert i tilbudet (f.eks. endre antall eller pris), kan du klikke på redigeringsikonet til høyre på varelinjen
    • Hvis du ønske rå slette en vare/varesamling som allerede er inkludert i tilbudet kan du klikke på krysset (X) helt til høyre på varelinjen
  6. Klikk på "Send til kunde" når du er ferdig med redigeringen. Hvis tilbudet skal sendes til kunden på e-mail, markeres dette