Slik trekker du en opptellingsrapport

Opptellingsrapporten kan brukes når du øsnker å få oversikt over hvor mye du har/har hatt liggende på lager - enten av alle varene dine eller kun noen spesifikke. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du lager en opptellingsrapport.

1. Klikk på fanen "Rapportering" øverst på siden
  2. Klikk "Opptelling" i menyen
  3. Nå har du muligheten til å tilpasse det du ønsker skal inkluderes i opptellingsrapporten din (søkene kan kombineres):

Hvis du ønsker å se det nåværende lagerantallet på alle varene dine uansett lokasjon, trykker du bare "Søk" nederst.
    Du kan krysse av boksen "Vis per lokasjon" hvis du ønsker å få vist varene som de ligger under de respektive lokasjoner

Hvis du ønsker å se lagerantall på ankelte varer eller på varegruppe-nivå, kan du søke spesifikt i drop-down feltene under "Vare" eller "Varegruppe" og klikk "Søk" nederst på siden

Hvis du ønsker å se lagerantall på en spesifikk dato, kan du angi dette i drop-down feltet "Dato til" og klikke "Søk" nederst

Hvis du ønsker å se lagerantall på en gitt lokasjon, kan du angi den i drop-down feltet "Lokasjon" og klikke "Søk" nederst
  4. Klikk "Last ned ark" øverst i høyre hjørne, hvis du ønsker å hente rapporten ned i en excel-fil