Tilleggsmodulen: Batchstyring

Oppnå total sporbarhet av råvarer til produksjon og salg. Modulen gjør det mulig for deg å styre holdbarheten, slik at du har et overblikk over hvilke batches som burde selges først ut fra de varene du har på lager, og deres siste salgsdato.

Denne modulen passer spesielt godt til virksomheter som selger matvarer, medisin og andre varer med begrenset holdbarhet.

Batchstyring er svært effektivt når du selger varer med batchnummer eller hvis du produserer varer med batchnummder selv.

Batchstyring gir deg fordeler som:

• Styring av Batch på varenummer
  • Styring av Batch på produksjoner
  • Sporing av Batch fra innkjøp
  • Sporing av Batch til kunder
  • Arbeid med utløpsdato

Modulen gjør det mulig for deg å styre holdbarheten, slik at du får et overblikk over hvilke batches som burde selges først av de varene du har på lager, og deres siste salgsdato.

Du oppnår total sporbarhet

som gjør det enkelt å finne produkter fra en viss batch hvis du trenger å tilbakekalle enkelte produkter. Om du opplever problemer med visse produkter, gjør systemet det enkelt å identifisere leverandøren til disse varene.

Basert på batchhistorikken kan du enkelt og raskt finne frem til de batches som inneholder den konkrete komponenten eller ingridiensen du vil ha tilbakekalt, og hvilke kunder som har mottatt varer fra disse batchene.

Slipp å bruke unødvendig tid på å spore varer elelr hele batches. Rackbeat sporer dem for deg og gjør det mulig for deg å handle raskere på et eventuelt problem.

Aktivering av Batch-modulen

1. Hold musen over navnet ditt i hjørnet øverst til høyre og klikk på "Brukerinnstillinger"
  2. Velg "Tilleggsmoduler" i menyen til venstre
  3. Klikk "Innstaller" på "Batch" for å aktivere modulen