WooCommerce: Det riktige lagertallet blir ikke overført til WooCommerce

Hvis lagerantallene dine ikke overføres korrekt til WooCommerce er det vanligvis fordi det ikke er valgt de riktige innstillingene for integrasjonen mellom Rackbeat og WooCommerce. Her skal man velge at under "Stock status for synchronized inventories" er valgt enten "Available" eller "in stock". Som vil overføre henholdsvis "til rådgihet" eller "på lager".