Allmänna inställningar

Under "Företagsinställningar" (håll datormusen över ditt företagsnamn i det övre högra hörnet) hittar du de allmänna inställningarna för ditt Rackbeat-avtal.

Nummer

Här kan du ange vad nästa nummer i raden ska vara för respektive inköp och försäljning.

I rutorna anger du det nummer du vill ska visas på nästa beställning / faktura / kvitto / erbjudande.

Du kan också välja att lämna fältet tomt om dina inköp, erbjudanden, beställningar, kvitton och/eller fakturor inte behöver följa en befintlig nummerbeställning. I så fall genererar Rackbeat automatiskt ett unikt nummer.

Information

Ange ditt företags huvudinformation, därmed;

• Namn
  • CVR-nummer
  • EAN-nummer
  • Väg, Postnummer, Ort, Land
  • Telefon, e-postadress, hemsida

Adresser

Här kan du skapa och använda olika adresser. Det kan till exempel vara de olika platserna ditt företag finns på.

Bank

Ange ditt företags bankuppgifter.

Standarder

Här kan du skapa några olika standarder när du skapar produkter, kunder och leverantörer. Det låter dig ha lite information definierad i förväg vid skapandet.

Fält

Här kan du skapa anpassade fält för produkter, kunder och leverantörer. Dessa fält kan skapas som; textruta, kryssruta eller en rullgardinsmeny (alternativ). De anpassade fälten kan till och med tillämpas på layouten för respektive mallar och kan läggas till under "Layouter".

Avancerat

Här har du möjlighet att definiera mer avancerade inställningar, inklusive lagerprincipen, antalet decimaler, datavisning, infoga logotyp etc.