Hur sparar du som CSV UTF-8

All import till Rackbeat sker via en CSV UTF-8-fil, se här hur du sparar ditt excelark som CSV UTF-8.

För att kunna importera data till Rackbeat måste du använda filformatet CSV UTF-8. Här är en kort guide om hur du sparar ditt Excel-dokument som CSV-UTF-8-format.

Följ dessa steg för att spara ditt Excel-dokument som en CSV UTF-8-fil:

Exportera till CSV UTF-8 i Excel 2016 - 365:

• Öppna ditt Excel-dokument med specialtecknen.
  • Klicka på "Arkiv" i det övre vänstra hörnet.
  • Välj "Spara som" eller tryck på "F12".
  • I dialogrutan "Spara som" väljer du "CSV UTF-8 (kommaseparerad) (*.csv)" från rullgardinsmenyn "Spara som typ".
  • Klicka på "Spara"-knappen, nu är du klar!

OBS! Vissa äldre versioner av Excel kan ha andra vägar till att spara i CSV UTF-8 filformat, här skulle vi rekommendera att du söker efter en guide för din exakta version.