Shopify: Beställningar överförs inte till Rackbeat

Om dina beställningar inte överförs till Rackbeat beror det vanligtvis på att rätt inställningar för integrationen mellan Rackbeat och Shopify inte har valts. Här måste du bland annat se till att du har gjort några önskade val i inställningarna för integrationen.

Det är viktigt att du i integrationsinställningarna väljer när en order ska överföras till Rackbeat. Det vill säga vilken status ordern måste ha i Shopify för att överföras till Rackbeat. Här kan du välja: "Created, Paid, Fulfilled".

Andra anledningar till att beställningar inte överförs kan bero på att det finns varor som inte har skapats eller överförts till Rackbeat.

Det är därför viktigt att du i integrationsinställningarna väljer om och hur du vill att varorna ska synkroniseras. Alla varor i Shopify måste skapas som varunummer i Rackbeat.

Dubbelkolla:

Har en vara skapad i Rackbeat för frakt?

Vad är statusen för ordrar i Shopify?

Hur ställs inställningen in under "Status för Shopify Order som ska synkroniseras"?

(Finns det ett e-postmeddelande om kunden - kontrollera om det gäller Shopify)

Notera:

Om du har varor skapade i din Shopify som ännu inte finns i Rackbeat kommer du att upptäcka att ordern som överförs till Rackbeat antingen inte kommer över eller att ordern inte matchar ordern som visas i din Shopify.