Så skapar du ett erbjudande

I Rackbeat kan du skapa ett erbjudande för en kund som du sedan kan konvertera till en order om kunden accepterar erbjudandet. Nedan guidar vi dig genom hur du skapar ett erbjudande.

1. Välj fliken "Försäljning" högst upp
  2. Klicka på "Erbjudanden" i menyn
  3. Klicka på knappen "Skapa ny" i det övre högra hörnet
  4. Välj en kund från listan (om du har många kunder kan du trycka på "visa fler resultat" för att inkludera hela kundlistan eller söka efter ett kundnamn / kundnummer genom att skriva direkt i textrutan)
    Obs! du har också möjlighet att välja "Skapa" längst ner i rullgardinsmenyn för att skapa en helt ny kund
  5. Klicka på "Skapa och redigera"
  6. Ange relevant information
  7. Lägg till objekt genom att klicka på "Skapa ny"/"Lägg till artikelsamling"
  8. Välj artikel/artikelsamling, ange antal och annan relevant information
  9. Klicka sedan på "Spara" eller "Spara och ny" (om du vill lägga till fler objekt i erbjudandet)
  10. Klicka på "Skicka till kund" för att avsluta. Om du vill att erbjudandet ska skickas till kunden via e-post markeras detta