Spärrade produkter

Skillnaden mellan "Öppnade" och "Spärrade" produkter är att spärrade produkter inte kan säljas och därför inte kan läggas till offerter, ordrar, fakturor etc., som öppna prdukter kan.

När du spärrar en vara är det oftast som ett alternativ till att radera den, då det inte går att radera produkter om det har förekommit transaktioner på dem.

De spärrade varorna kan filtreras bort i produktöversikten genom att ändra "Status" i filterfunktionen till "Öppna" (klicka på "Kom ihåg" till höger i sökrutan om du vill spara den här inställningen).