Så skapar du en leverantörskreditfaktura

1. Välj fliken "Inköp" högst upp
  2. Klicka på "Fakturor" i menyn
  3. Välj "Bokfört" i rutan "Arkiverad"
  4. Hitta den leverantörsfaktura som du vill göra en kreditfaktura på
  5. Håll datamusen över ikonen till höger om fakturaraden och välj sedan "Skapa kreditfaktura"
  6. Skriv vid behov en anteckning och rubrik för kreditnotan
  7. Välj det antal som du vill göra en kreditfaktura på
    Om det finns något av de varor som du inte vill inkludera i kreditnotan kan du ta bort dem från listan genom att klicka på "X" till höger om artikelraden
  8. Klicka på "Bokför"
  9. Välj om du vill returnera varorna från lagret och i så fall dra av varorna från lagret på fakturadatumet
  10. Ange en orsak till kreditfakturan
  11. Klicka på "Bokför" för att avsluta

Tips: Du kan se alla kreditfakturor om du klickar på "Fakturor" i menyn och sedan "Kreditfaktura" i rutan "Typ"