Så lägger du till en medarbetare

Du har möjlighet att koppla ihop medarbetare som referenser i samband med t.ex. ett leveranskvitto. Nedan guidar vi dig genom hur du skapar en medarbetare.

I Rackbeat är det skillnad på "Användare" och "Medarbetare". En användare har tillgång till Rackbeat, medan en anställd inte behöver tillgång, utan kan helt enkelt registreras i systemet. Du har möjlighet att koppla ihop den anställda med t.ex. ett leveranskvitto eller en beställning. En användare skapas alltid automatiskt som anställd, medan en anställd måste skapas manuellt.

Lägg till medarbetare

1. Håll datamusen över ditt företagsnamn längst upp till höger och välj "Företagsinställningar"
  2. Klicka på "Medarbetare" i menyn till vänster
  3. Klicka på "Skapa ny" i det övre högra hörnet
  4. Ange information om din nya medarbetare och klicka på "Skapa medarbetare"