Tillägg: B2B

Rackbeats tilläggsmodul "B2B" sparar dyrbar tid genom att automatisera och effektivisera dina respektive arbetsflöden. Med B2B-tilläggsmodulen får du tillgång till många alternativ.

Med vår B2B-grossistmodul kan du skapa en unik användarinloggning för dina B2B-kunder, vilket ger dem tillgång till ditt nuvarande lager och kan göra sina grossistbeställningar direkt via Rackbeat.

Genom att använda modulen får dina kunder en direkt inblick i dina nuvarande lagernivåer och en fullständig realtidsöversikt, till exempel hur många varor som är tillgängliga för beställning, priserna på varje vara samt den totala ordern. Dessutom ges de möjlighet att ange önskad leveranstid och kommunicera direkt med den ansvariga säljaren på en viss beställning.

Aktivera B2B

1. Håll datamusen över ditt namn i det övre högra hörnet och klicka på "Användarinställningar"
  2. Välj "Tilläggsmoduler" från menyn till vänster
  3. Klicka på "Installera" på "Wholesale B2B shop" för att aktivera modulen