WooCommerce: Jag får meddelandet "Kan inte skapa butik. Fel: Fel: Du kan tyvärr inte lista resurser. [woocommerce_rest_cannot_view]."

Om du inte kan ansluta till din WooCommerce-butik beror det vanligtvis på att rätt information inte har angetts för integrationen från WooCommerce.

Guiden nedan visar var i WooCommerce du får den information du behöver för att sedan ange den i Rackbeat

1)

Logga in på din WooCommerce-administratör.
Välj WooCommerce (vänster meny) > Klicka på Inställningar > Välj Avancerat från menyn högst upp > Klicka på rest API > Lägg till nyckel

Namnge den nya åtkomsten "Rackbeat", behörigheter = "Läs / skriv" och klicka på Generera API-nyckel

WooCommerce har nu genererat en Consumer Key och en Consumer Token till dig. Du måste vara noggrann med att spara dessa nycklar, eftersom de kommer att användas när du sedan ska installera i Rackbeat.

2)

Gå till Rackbeat App Store (https://app.rackbeat.com/settings/applications).

Klicka på Installera WooCommerce Webshop-appen.

Klistra in din Consumer Key, Consumer Token (från steg 2) och butiks-URL:en (t.ex. rackbeat-webshop.com)

Klicka på Installera - vänta.

Det är därför viktigt att se till att du har angett rätt information enligt beskrivningen ovan.