WooCommerce: Jeg får meddelelsen "Can’t create shop. Error: Error: Beklager, du kan ikke liste ressourcer. [woocommerce_rest_cannot_view].”

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din WooCommerce shop er det typisk fordi, der ikke er indtastet de korrekte oplysninger for integrationen fra WooCommerce.

I denne artikel gennemgå vi hvor i WooCommerce du finder de oplysninger som du skal indtaste i Rackbeat.

1. Log ind på dit WooCommerce admin.
  2. Vælg WooCommerce (i menuen i venstre side) > Klik på Settings > Vælg Advanced i menuen i toppen > Klik på REST API > Add key
  3. Navngiv den nye adgang Rackbeat
  4. Permissions skal sættes til Read/Write
  5. Klik på Generate API key

WooCommerce har nu genereret en Consumer Key og Consumer Token til dig. Du skal sørge for at gemme disse nøgler, da de skal bruges ved opsætning af integrationen til Rackbeat.

1. Gå til Rackbeat App Store
  2. Klik Installér på WooCommerce Webshop app'en.
  3. Indsæt den Consumer Key og Consumer Token som vi tidligere gemte, og jeres Shop URL (eksempelvis x-webshop.com)
  4. Klik på Installér - vent.

Det er vigtigt at sikre sig, at du har indtastet de korrekte informationer som beskrevet ovenfor.